Olin eilen viettämässä uuttavuotta tutussa paikassa, perheen kanssa. Raketit saatiin taivaalle ilman mies tappioita. Se kun ei ole aina niin varma asia. Humalassa olevat kun eivät tunnetusti osaa ampua raketteja. Olin suhteellisen selvä ampumisen ajankohtana. ( vain 3 pientä tölkkiä olutta viimeisen 3 tunnin aikana) Ampuessa yllätti viallinen ilotulite, joka räjähti maassa. Ilotulitteet räjähtelivät vain jaloissa. Suojalasitkin olivat löytäneet mukaan. Onneksi!!

Mukana ei ollut yhtään sinkkua, jonka kanssa olisi voinut keskustella "syntyjä syviä". Joten puolison löytäminen sai jäädä myöhempään. Harrastin pientä "vittuilua", jolla tarkoitus oli laittaa ihmiset miettimään elämäntapaansa. Myös ihmettelin kuinka 50-vuotiaat jo keskusteli tyyliin- "jos sitä ensi syksynä on elossa".

Eräs tuttu kertoi kuinka hänelle lähes automaattisesti määrätään "smurffi-lääkkeitä". Johtuen eräästä yleisestä kansantaudista. Hänellä kuitenkaan kyseisellä osastolla ei ole ongelmia. Joten tuttava pariskunta on elänyt "toista tulemista" .=)